Tisza-tavi Vízminőségi Tájékoztató

A tájékoztató bemutatja
- a strandok és vízterek vízminőségét ( 2 hetente frissül ),
- az átlátszóságot ( heti gyakorisággal ),
- a nyári üzemrendet,
- tartalmaz heti meteorológiai jelentést,
- és sok egyéb hasznos információt.
Tovább...


Környezetállapot értékelés 2012

A dokumentáció a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2012-es évi adatait tartalmazza, illetve dolgozza fel. Az 1995 évi LIII. tv. – A környezet védelmének általános szabályairól – 12.§. (3) pontja alapján ezen adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek.

Letölthető PDF-ben!Környezetállapot értékelés 2010

A dokumentáció a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2010-es évi adatait tartalmazza, illetve dolgozza fel. Az 1995 évi LIII. tv. – A környezet védelmének általános szabályairól – 12.§. (3) pontja alapján ezen adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek.

Letölthető PDF-ben!Környezetállapot értékelés 2008

A dokumentáció a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2008-as évi adatait tartalmazza, illetve dolgozza fel. Az 1995 évi LIII. tv. – A környezet védelmének általános szabályairól – 12.§. (3) pontja alapján ezen adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek.

Letölthető PDF-ben!Környezetállapot értékelés 2006

A dokumentáció a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2006-os évi adatait tartalmazza, illetve dolgozza fel. Az 1995 évi LIII. tv. – A környezet védelmének általános szabályairól – 12.§. (3) pontja alapján ezen adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek.

Letölthető PDF-ben!Környezetállapot értékelés 2004

A dokumentáció a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2004-es évi adatait tartalmazza, illetve dolgozza fel. Az 1995 évi LIII. tv. – A környezet védelmének általános szabályairól – 12.§. (3) pontja alapján ezen adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek.

Letölthető PDF-ben is!Magyarország környezeti állapota - Jászság kistérség

A dokumentáció célja, hogy Magyarország környezetállapotát bemutató adatbázisokhoz kapcsolódva a Közép Tisza-vidéki Környezetvédelmi Felügyelőség az illetékességi területén gyűjtött közérdekű környezeti adatokat bemutathassa az önkormányzatok és a társhatóságok környezeti adataival együtt.
Tovább...